– Valmistoitude kiire jahutamise või külmutamise seadmed –
Kvaliteetsest roostevabast terasest väliskest ja sisekamber
– Ümardatud nurkadega sisekamber hõlpsaks puhastamiseks
– Kamber juhikutega GN 1/1 ja küpsetuslehtedega 600×400 mm
– 60 mm paksune isolatsioon mm polüuretaanist, mis on sisse süstitud kõrge rõhu all, mis tagab kõrge soojusisolatsioonikoefitsiendi
– Ülemine eemaldatav kate
– Automaatne sulgemisuks magnetilise tihendiga
– Elektrooniline juhtimis- ja andmejuhtimispaneel
– Sond kaasas
– Ventilaatori poolt sunnitud jahutussüsteem
– Tõrgeteta töötamine ümbritseva õhu temperatuuril kuni + 43 ° C ja õhu suhteline õhuniiskus kuni 65%
– Jahutuskeskkond: R404A / R507
– Jahutusvõimalus temperatuuril + 70 ° C kuni + 3 ° C (90 minutit), temperatuuril + 70 ° C kuni -18 ° C (240 min) või kindlaksmääratud ajal, määramata lõpptemperatuuri
– Reguleeritavad roostevabast terasest jalad
– Kiire jahutamine temperatuuril + 90 ° C kuni + 3 ° C
See protsess võimaldab teil alandada valmistoidu temperatuuri ohutule väärtusele + 3 ° C piisavalt lühike aeg vastavalt HACCP standarditele.
Sobiv jahutuskiirus võimaldab vähendada bakterite kiiret kasvu ohtlikus temperatuurivahemikus + 65 ° C kuni + 10 ° C. Tänu kiirele jahutamisele säilitavad nõud oma kvaliteedi, värvi ja aroomi ning pikendavad nende säilivusaega. Kiire külmutamine temperatuuril + 90 ° C kuni -18 ° C
Võimas jahutussüsteem ja õhu puhumine kambrisse -40 ° C põhjustab selle, et toidukaupade sisemistemperatuur langeb kiiresti -18 ° C-ni. See väldib suurte jääkristallide moodustumist, mis kahjustavad toodete sisestruktuuri.
Kiire külmutamise tagajärjel moodustub suur arv väikeseid kristalle, mis võimaldab säilitada toidu algsed omadused: maitse, värvus, konsistents ja toiteväärtused ning pikendada nende säilivusaega.
mõõtmed mm: | 750x740x850 / 880 (h) |
---|---|
kaal kg: | 71 |
kirjeldus / omadused: | kambri maht 7 x GN 1/1 või 7 x 600×400 mm restid |
seeria: | |
võimsus (W): | 1420 |
pinge (V): | 230 |
Tootja | Hendi |
---|
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.