Kategooria: Liha töötlemine
Liha töötlemine
Näitan kõiki 11 tulemust
-
Saag kontide saagimiseks
€ 1.870,00 ei sis.KMLisa korvi– Korpus lakitud alumiiniumist
– Tööelemendid roostevabast terasest
– Avariinupp
– Mootori pidur
– Mikroväljalüliti sae kaane peal
– Lõike paksuse ja kõrguse regulaator
– Noa pikkus 1550 mm
– Lõikamise kasulik pikkus: 170x(k)150 mm
– Tööpind 330×300 mm -
Elektriline lihakobestaja
€ 731,00 ei sis.KMLisa korviIdeaalne restoranide, lihapoodide ja toitlustusasutuste jaoks
Lihaportsjoni maksimaalne suurus: laius 160 mm х paksus 30 mm
Tootlikkus kuni 800 portsjonit liha tunnis
Korpus roostevabast terasest
Komplektis otsak loomaliha ja sealiha kobestamiseks
Kobestavate lõiketerade pöörlemise kiirus: 75 pööret minutis
Sisseehitatud ventilaatoriga jahutatav mootor
4 kummist jalga