E-POOD
Näitan 1051–1100 tulemust 12282-st
-
Digitaalne termomeeter sondiga – põrutuskindel 195x85x45mm
€ 83,80 +KM :: € 102,24Lisa korviVettpidav
Mõõtmiste ulatus alates -50 °C kuni 300 °C
Digitaalne, eemaldatava sondiga
Mõõtühik °C või °F
Mõõtmine täpsusega kuni: ±1 °C /
±1%, vahemikus -30 °C kuni 150 °C
Lubatud: 0,1°C või 0,1°F
Režiim „lock mode“ temperatuuri
katkestamatu kontrollimise jaoks
MIN/MAX temperatuuri funktsiooni nupp
Sond on valmistatud roostevabast
terasest, 312 mm
Automaatne väljalülitus
Alusega ja kaitsevutlariga
Patareid AAA komplektis -
Fileerimisnuga kala jaoks – painduv 330mm
€ 21,50 +KM :: € 26,23Lisa korvi– Noaterad, mis on valmistatud ühest martensiitroostevabast terasest, millel on süsinik-molübdeen-vanaadiumi lisandi spetsiifiline struktuur, mis tagab kõrge kareduse ja piisava paindlikkusega teravate, korrosioonikindlate lõikeservade hooldamise
– Iga nuga on viimistletud ja teritatud käsitsi
– Homogeenne optimaalse nurga (<35 °) lõikeserv, testitud laserseadmetega - Noad iseloomustab pikk tera elu ja väga lihtne teritamine - Ainulaadne, ergonoomiline käepide, mis on valmistatud Santopreenist koos polüpropüleeni lisandiga, omab libisemisvastaseid omadusi ja on palju ohutum kasutada kui traditsioonilised käepidemed - Nõudepesumasinas pestav ja desinfitseeritav - Roheline värv muudab noa tööpinnal selgelt nähtavaks -
Lihapehmendaja ProfiLine 51 tera, 42x150x118mm
€ 22,90 +KM :: € 27,94Lisa korviLIHAPEHMENDAJA PROFI LINE
– Kaasaegne ja efektiivne liha vääristamise, kobestamise, kvaliteedi ja maitse parendamise tehnoloogia ilma keemiliste ainete
kasutamiseta
– Seade ühendab endas lihakiudude sügava lõikemeetodi ja samaaegselt toimuva kerge vasardamise
– Tänu lihapehmendajale väheneb liha marineerimise, valmimise, praadimise ja grillimise aeg 25%
– Tänu sisselõigetele imbuvad maitseained ja kaste sügavale liha sisse
– Pehmed traadid, lihtne kasutamine, suurepärane kulinaarne efekt