Kas te ei leia vajalikku varustust? Võtke meiega ühendust ja saate kommertspakkumine 24 tunni jooksul.
Tule ja osta kohapeal :: Tähesaju tee 9, Tallinn :: E-P 8-19
0 items 0,00

Ostukorvis ei ole tooteid.

1400L -Sügavkülmik – 6 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – ratastel – koos riiulitega

 2248,00 +KM ::  2742,56

Selle suure roostevabast terasest sügavkülmiku abil saate oma köögi külmutusvõimsust kahekordistada. Topeltuksed tagavad hõlpsa juurdepääsu külmutatud toiduainetele ja LED-valgustus tagab täiusliku varude nähtavuse.

Ventileeritav külmutus

Sellel sügavkülmikul on lai temperatuurivahemik -15 kuni -20 °C. Temperatuuri on lihtne seadistada digitaalse kontrolleri nooleklahvide abil. Külmik säilitab oma temperatuuri tänu 6 cm paksustele isolatsiooniseintele. Sellel sügavkülmikul on ka ventileeritav jahutussüsteem, mis võimaldab külmal temperatuuril hästi läbi sügavkülmiku ringelda ja külma ühtlaselt jaotada. Kuna sellel sügavkülmikul on restid, saab õhk ka nende kaudu ringelda. See hoiab teie külmutatud toidud korralikult külmutatud.

Kaheukseline sügavkülmiku mudel

Sellel sügavkülmikul on kaks suurt ust ja kuus riiulit. Ruute saate ise paigutada oma soovitud kõrgusele umbes 5 cm kaupa või lisada täiendavaid riiuleid. Ruudud on GN-suurusega 2/1, kuid sellesse sügavkülmikusse saab paigutada ka kaks 1/1 GN-ruutu. Ukse LED-valgustus lülitub ukse avamisel automaatselt sisse. Tänu magnetilisele uksetihendile on uksed tihedalt kinni, vältides nende lahtiseks jäämist. Soojendatud uksekummid takistavad uste jäätumist. Samuti saate oma toiduaineid turvaliselt lukustada lukuga.

Automaatne sulatamistsükkel

Üks sügavkülmikute puudus on see, et jää moodustumine seestpoolt võib põhjustada teie toodete kleepumist siseseinte külge. See kuulub nüüd minevikku, sest sellel sügavkülmikul on automaatne sulatamistsükkel. See tähendab, et iga kuue tunni järel tühjendatakse liigne vesi mootori kaudu, kus vesi aurustub. See hoiab teie sügavkülmiku kuivana ja hoiab selle optimaalselt külmutatuna.

Külmiku puhastamine

Kuigi sellel sügavkülmikul on mugav automaatne sulatamisfunktsioon, soovitame sügavkülmikut regulaarselt puhastada. Tõmmake see välja ja puhastage väljastpoolt niiske ja kuiva lapiga. Seestpoolt saate puhastada vee ja maheda puhastusvahendi lahusega. Kasutage ka selleks pehmet lappi. Tänu ümardatud nurkadele seestpoolt saate kõike korralikult ja tõhusalt puhastada. Kui kõik on puhas, kuivatage sisemus hoolikalt, et vältida seinte külmumist. Ärge unustage puhastada ka uksekumme. Kui kõik on põhjalikult kuivanud, lülitage sügavkülmik uuesti sisse ja võite seda uuesti kasutada.

Kas soovite oma sügavkülmutatud toiduainetele piisavalt mahutavust? Siis on see kaheukseline sügavkülmik just teie jaoks õige lahendus. Vaatamata oma suurusele on seda lihtne liigutada; tänu neljale rattale, millest kahel on pidur. Kas te kahtlete, kas see on õige sügavkülmik teie professionaalsesse kööki? Vaadake meie teisi mudeleid või võtke ühendust meie klienditeenindusega, et saada personaalset nõu.

Omadused

  • Maksimaalne ümbritsev temperatuur 43°C
  • Kompaktne 6 cm kaitseisolatsioon
  • Spetsiaalne jahutustsükkel jää tekke vähendamiseks
  • Temperatuurivahemik -15 kuni -20°C
  • Digitaalne temperatuuri kontroll (Dixell)

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 180 kg
  • Mahutavus: 1300 L
  • Välismõõtmed: Laius 148 x sügavus 83 x kõrgus 202 cm
  • Sisemõõtmed: Laius 136,5 x sügavus 70 x kõrgus 141,5 cm
  • 230V / 50Hz / 1 faas 765W

Kaasa arvatud

  • 6 ruudukest koos juhikutega 54 x 65 cm
Kaal 180 kg
Mõõtmed 83 × 148 × 2020 mm
Tootja

Maxima Holland

Maht L

1300

Võimsus Watt

230

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “1400L -Sügavkülmik – 6 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – ratastel – koos riiulitega”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Tootekood: 9400025 Kategooriad: ,