Kas te ei leia vajalikku varustust? Võtke meiega ühendust ja saate kommertspakkumine 24 tunni jooksul.
Tule ja osta kohapeal :: Tähesaju tee 9, Tallinn :: E-P 8-19
0 items 0,00

Ostukorvis ei ole tooteid.

700L – Sügavkülmik -3 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – roostevaba teras – klaasuksega

 1569,00 +KM ::  1914,18

Külmik on iga toitlustusettevõtte jaoks hädavajalik, et hoida toiduained pikka aega värskena ja omada piisavalt varusid. Külmikuid on erinevaid mudeleid; see on valmistatud roostevabast terasest ja sellel on ilus klaasuks. Nii näete kohe, kus on vajalikud tooted ja kui palju varusid teil veel on.

Energiatõhus sügavkülmik

See sügavkülmik ei näe mitte ainult hea välja, vaid on ka energiatõhus. Külmiku seinad on 6 cm paksuse isolatsiooniga ja külma õhu ühtlaseks jaotamiseks on ventileeritav jahutussüsteem. Külmiku siseküljel on energiatõhusad LED-valgusribad. See muudab teie tooted hästi nähtavaks ja hõlpsasti haaratavaks. Uksel on magnetiline uksetihend ja soojendusega uksekummid. See sulgeb ukse automaatselt ja takistab külmumist. Automaatne sulatussüsteem aktiveerub iga 6 tunni järel. Selle sulatamistsükli puhul koguneb vesi sügavkülmikusse ja läheb mootorisse, kus see aurustub. See hoiab ära külmunud seinte ja toidu kokku kleepumise sügavkülmikus.

2/1 GN riiulid

Selle sügavkülmiku täiendav eelis on see, et seda saab täielikult kohandada. Erinevalt paljudest sügavkülmikutest on sellel eraldi riiulid. Võite riiuleid paigutada mis tahes soovitud kõrgusele ja laiendada neid, kui soovite luua rohkem tasandeid. Riiulide kõrgust saab reguleerida 5 cm kaupa. Ruudud on plekikindla kattega ja nende tagaküljel on kõrgendatud serv. See takistab toodete liiga lähedale sattumist tagaseinale ja tagab külma õhu hea ringluse sügavkülmikus. Külmik on varustatud ka lukuga, nii et saate oma külmutatud tooteid turvaliselt hoiustada.

Transporditav sügavkülmik

Enamik sügavkülmikuid on suured ja raskesti käsitsetavad. See sügavkülmik on aga varustatud nelja rattaga, mille esirattad on varustatud piduriga. See võimaldab teil sügavkülmikut hõlpsasti liigutada ning lihtsustab selle all ja taga asuva sügavkülmiku puhastamist. Samuti tuleks sügavkülmikut regulaarselt puhastada, sest see pikendab selle kasutusiga. Veenduge, et sügavkülmik on tühi ja tõmmake see välja. Puhastage sisemust, riiuleid, ust ja uksekummi pehme lapiga, vee ja pehme pesuvahendiga. Väliskülge saate puhastada pehme, niiske lapiga. See pikendab teie sügavkülmiku kasutusiga.

Kas olete huvitatud ilusast klaasuksega sügavkülmikust, mille temperatuurivahemik on -15 kuni -20 °C? Külmik, mis on energiasäästlik ja mida on lihtne liigutada? Tellige see ilus sügavkülmik kohe! Kas soovite nõu meie spetsialistidelt? Siis võtke ühendust meie klienditeenindusega.

Omadused

  • Maksimaalne ümbritsev temperatuur 38°C
  • Kompaktne 6 cm kaitseisolatsioon
  • Spetsiaalne jahutustsükkel jää tekkimise vähendamiseks
  • Temperatuurivahemik -15 kuni -20°C
  • Digitaalne temperatuuri kontroll (Dixell)

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 128 kg
  • Mahutavus: 650 l
  • Välismõõtmed: Laius 74,5 x sügavus 83 x kõrgus 202 cm
  • Sisemõõtmed: Laius 62 x sügavus 70 x kõrgus 141,5 cm
  • 230V / 50Hz / 1 faas 420W

Kaasa arvatud

  • 3 ruudukest koos juhikutega 54 x 65 cm
Kaal 128 kg
Mõõtmed 830 × 745 × 2020 mm
Tootja

Maxima Holland

Maht L

650

Võimsus Watt

230

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “700L – Sügavkülmik -3 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – roostevaba teras – klaasuksega”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Tootekood: 9400036 Kategooriad: ,