Kas te ei leia vajalikku varustust? Võtke meiega ühendust ja saate kommertspakkumine 24 tunni jooksul.
Tule ja osta kohapeal :: Tähesaju tee 9, Tallinn :: E-P 8-19
0 items 0,00

Ostukorvis ei ole tooteid.

700L – Sügavkülmik – 3 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – ratastel – koos riiulitega

 1414,00 +KM ::  1725,08

Igas toitlustusettevõttes on oluline, et laos oleks piisavalt tooteid. Õnneks saab paljusid tooteid külmutada, nii et saate tagada, et teil on piisavalt värskeid varusid. Sellel sügavkülmikul on 700 liitri brutopakastusvõimsus ja see sobib paljude toodete säilitamiseks. Ventileeritav jahutus tagab, et sügavkülmik on ühtlaselt jahutatud.

Reguleeritavad riiulid

Enamik sügavkülmikuid on varustatud fikseeritud riiulitega. See piirab nii tasandite arvu kui ka nende kõrgust. Selle sügavkülmiku puhul saate riiulid paigutada mis tahes kõrgusele. Võite kinnitada juhikud 5 cm kaupa ja lükata 2/1 GN-formaadis riiulid nendesse juhikutesse. Selles 700-liitrises sügavkülmikus on kolm riiulit ja juhtsarja, kuid meie veebisaidilt saate tellida rohkem riiuleid.

Suur sügavkülmutusvõimsus

Selle suure sügavkülmiku netosügavus on 650 liitrit. Temperatuuri saab hõlpsasti reguleerida ilma ust avamata. Külmiku temperatuurivahemik on -18 kuni -22 °C ja seda on lihtne lugeda digitaalsel ekraanil. Lisaks on sügavkülmik varustatud valgustusega, mis lülitub ukse avamisel automaatselt sisse. Samuti saate ukse lukustada võtmega. Uksed sulguvad ka automaatselt tänu magnetilisele uksetihendile.

Automaatselt sulatuv sügavkülmik

Jää sissekuhjumine kuulub minevikku, sest sellel 700-liitrilisel sügavkülmikul on automaatne sulatamistsükkel, mida nimetatakse ka automaatseks sulatamiseks. Iga kuue tunni järel alustab sügavkülmik sulatamistsüklit. Vesi koguneb sügavkülmikusse ja läheb mootorisse, kus see aurustub. Selle automaatse sulatamistsükli abil jäävad sügavkülmiku seinad ja restid puhtaks ning toiduained ei jää kokku. Siiski on oluline aeg-ajalt sügavkülmikut täielikult sulatada ja puhastada. Uste kummid on kuumutatud, mis takistab uste jäätumist.

Külmiku puhastamine

Automaatne sulatamisfunktsioon hoiab seinad vabaks jää moodustumisest. See muudab sügavkülmiku puhastamise väga lihtsaks. Lülitage sügavkülmik välja ja tõmmake see välja. Tühjendage sügavkülmik; külmutatud toidujäägid on kõige parem paigutada teise sügavkülmikusse. Kui sügavkülmik on tühi, puhastage selle sisemust vee ja kerge pesuvahendiga. Pühkige sisemust pehme lapiga ja puhastage restid. Ärge unustage põhjalikult puhastada uksekumme. Kui kõik on puhas, kuivatage sisemus ja osad pehme lapiga. Kui kõik on puhas, võite sügavkülmiku uuesti sisse lülitada. Kuna sügavkülmik on valmistatud roostevabast terasest, jääb teie sügavkülmik ilusaks ega korrodeeru.

Kas otsite ilusat ja suure sügavkülmamahuga sügavkülmikut, mida on lihtne hooldada ja mida saab hõlpsasti ratastel liigutada? Siis sobib see sügavkülmik teie toitlustusettevõttele. Kas see sügavkülmik on teie arvates liiga väike või ehk liiga suur? Vaadake meie laia sügavkülmikute valikut või küsige nõu meie spetsialistidelt.

Omadused

  • Maksimaalne ümbritsev temperatuur 43°C
  • Kompaktne 6 cm pikkune kaitseisolatsioon
  • Spetsiaalne jahutustsükkel jää tekke vähendamiseks
  • Temperatuurivahemik -18 kuni -22°C
  • Digitaalne temperatuuri kontroll (Dixell)

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 113 kg
  • Mahutavus: 650 l
  • Välismõõtmed: Laius 74,5 x sügavus 83 x kõrgus 202 cm
  • Sisemõõtmed: Laius 62 x sügavus 70 x kõrgus 141,5 cm
  • 230V / 50Hz / 1 faas 380W

Kaasa arvatud

  • 3 ruudukest koos juhikutega 54 x 65 cm
Kaal 113 kg
Mõõtmed 830 × 745 × 2020 mm
Tootja

Maxima Holland

Maht L

650

Võimsus Watt

230

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “700L – Sügavkülmik – 3 reguleeritavat riiulit (2/1 GN) – ratastel – koos riiulitega”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Tootekood: 9400035 Kategooriad: ,